Privacy policy

Privacy verklaring van Unic-olette, gevestigd in Steenbergen. 

Bedrijfsgegevens:
Bedrijfsnaam: Unic-olette
Vestigingsadres: Zuidwal 43, 4651DB, Steenbergen NB
E-mail: info@unic-olette.nl
KVK-nummer: 67820883
Btw-identificatienummer: 1672.75.148.B.01
Versie geldig vanaf: 01-10-2019.

Unic-olette respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Unic-olette zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

De Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels voor bescherming van persoonsgegevens en adviseert over nieuwe regelgeving. Als bezoeker heeft u het recht om online een klacht in te dienen.

Soorten persoonsgegevens die door Unic-olette verwerkt worden

Informatie over de ontvangers van de gegevens
Sommige gegevens worden doorgestuurd naar derden om de website zo optimaal mogelijk te laten werken. Unic-olette heeft de volgende derde partijen:

Cookies
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Unic-olette gebruikt Cookies voor:

Datalek melding
Per 1 januari 2016 zijn wij, als webshophouder, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
Als bezoeker heb je het recht om iets te zeggen over de persoonsgegevens die verwerkt worden. Je kunt een verzoek indienen om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen. Een verzoek indienen kan via info@unic-olette.nl Het verzoek wordt uiterlijk binnen 4 weken verwerkt.