Over ons

Ik ben Nicolette van Unic-olette!
Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met het maken van sieraden en decoratie, ik vind dit erg ontspannend en kan er echt mijn 'ei' in kwijt. Hierbij gebruik ik het liefst edelstenen, van kleins af aan heb ik al een fascinatie voor edelstenen met de mooie verschillende kleuren en insluitsels. De ene edelsteen soort is kostbaarder dan de andere, hierdoor kunnen vergelijkbare sieraden van prijs verschillen. Omdat ik met edelstenen werk, kan het zijn dat de kleuren wat afwijken van de foto.

Ik doe mijn best om de beste materialen voor een aantrekkelijke prijs in te kopen, waardoor ik mijn producten betaalbaar kan houden. Ik maak het meest gebruik van kwalitatief zeer goed DQ (Designer Quality) verzilverd en verguld metaal en Stainless steel. Alle materialen zijn nikkelvrij en bij alle producten wordt precies vermeld wat er aan materialen gebruikt is. Wil je toch graag ander materiaal, bijvoorbeeld ivm allergieën, stuur dan een berichtje, ik kan altijd onderdelen bestellen.

Mijn vrije tijd besteed ik samen met mijn man en onze 2 kinderen (zoon van 7 en dochter van 3) vaak in de natuur, ik kan echt genieten van een heerlijke bos -of strandwandeling, ik haal dan ook veel inspiratie uit de natuur. Ook lees ik graag een goed boek of doe aan aqua sport of zwemmen.

Elke bestelling wordt mooi ingepakt zodat het echt als een cadeautje voelt om het te ontvangen. 
 
Liefs Nicolette