Privacy policy

Privacy verklaring van Unic-olette, gevestigd in Steenbergen. 

Bedrijfsgegevens:
Bedrijfsnaam: Unic-olette
Vestigingsadres: Zuidwal 43, 4651DB, Steenbergen NB
E-mail: info@unic-olette.nl
KVK-nummer: 67820883
Btw-identificatienummer: 1672.75.148.B.01
Versie geldig vanaf: 01-10-2019.

Unic-olette respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Unic-olette zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

De Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels voor bescherming van persoonsgegevens en adviseert over nieuwe regelgeving. Als bezoeker heeft u het recht om online een klacht in te dienen.

Soorten persoonsgegevens die door Unic-olette verwerkt worden
  • Om uw bestelling in orde te maken en u op de hoogte te stellen van het bestelproces hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer en betaalgegevens nodig. Ordergegevens zijn nodig voor de Belastingaangifte en zullen bewaart worden tot 7 jaar na het plaatsen van de order.
  • Met uw toestemming slaan wij uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. Dit doen wij zodat wij voor u het online winkelen zo optimaal en persoonlijk mogelijk kunnen maken.
  • U kunt bij het plaatsen van een bestelling ervoor kiezen om een account aan te maken bij Unic-olette. Wij bewaren dan uw gegevens. Op de pagina’s waar persoonsgegevens van en naar de server worden gestuurd worden SSL-certificaten gehanteerd. Hiermee worden deze gegevens versleuteld verzonden waardoor ze niet kunnen worden onderschept. U kunt een account aanmaken met uw e-mailadres en een wachtwoord opgeven zodat u uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflever- en betaalgegevens niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers helpen ons om de webshop te verbeteren en te ontwikkelen.
  • Als u besluit een recensie te schrijven in het gastenboek, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken wij om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.
  • Voor het adverteren op Facebook maken wij gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook. Deze gegevens helpen ons om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Informatie over de ontvangers van de gegevens
Sommige gegevens worden doorgestuurd naar derden om de website zo optimaal mogelijk te laten werken. Unic-olette heeft de volgende derde partijen:
  • Theshopbuilders.com: Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker theshopbuilders. Theshopbuilders zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.
  • Postnl.nl: Om de bestelling op te kunnen sturen maken wij gebruik van postnl, zij ontvangen uw naam en adresgegevens om de bestelling te kunnen verwerken.
  • Google: Unic-olette gebruikt Google Analytics voor het volgende:
    • Unic-olette gebruikt Google Analytics om bezoekersaantallen te meten, waarmee de website en de gebruikerservaring van de bezoekers verbeterd kan worden.
    • Unic-olette deelt geen Analytics gegevens met Google.
    • Unic-olette heeft een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google Analytics.
    • Unic-olette verzamelt geen gegevens via Google Analytics die gebruikt kunnen worden voor adverteren.
    • Unic-olette bewaard de gegevens die door Google Analytics worden verzameld op de servers van Google gedurende 26 maanden.
  • Stichting Mollie Payments: dit is de payment service provider van Unic-olette waarmee de betalingen via iDeal en vooraf overmaken worden verwerkt.

Cookies
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Unic-olette gebruikt Cookies voor:
  • Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
  • Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Sociale media (social media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van een code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Datalek melding
Per 1 januari 2016 zijn wij, als webshophouder, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
Als bezoeker heb je het recht om iets te zeggen over de persoonsgegevens die verwerkt worden. Je kunt een verzoek indienen om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen. Een verzoek indienen kan via info@unic-olette.nl Het verzoek wordt uiterlijk binnen 4 weken verwerkt.