Verzending, levertijd en herroeping

Bij de artikelen waar je kunt kiezen uit verschillende opties, worden de producten na bestelling volgens de aangegeven opties gemaakt, hierdoor duurt het 1-2 (werk) dagen voordat de bestelling verstuurt wordt.

Verzending:
Er wordt verzonden via postNL.

Nederland
Voor verzending binnen Nederland zijn er 2 opties:
- Ophalen bij ons, wat gratis is 
- Verzenden met vaste verzendkosten van: € 3,95 (met track en trace code), gratis vanaf € 50,-

België/Duitsland
Voor verzending naar België/Duitsland gelden vaste verzendkosten van €9,00 (standaard verzending, zonder track en trace), gratis vanaf €100,-

Levertijd:
Na verzending gelden de volgende levertijden:
Nederland: 1 a 2 (werk) dagen
België: 1 a 2 (werk) dagen
Duitsland: 2 a 3 (werk) dagen

Let op: in drukke tijden bij de postverwerker kunnen de levertijden afwijken.

Herroeping:
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten retour. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan de webwinkel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, kun je contact met ons opnemen via: info@unic-olette.nl of via het retourformulier op de pagina: retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.